More Website Templates @ TemplateMonster.com - July 30, 2014!

Reserveren

Reserveren
  • - De reservatie bij kattenhotel "Poes Poes" is pas definitief na ondertekening van het verblijfscontract. De volledige verblijfskost dient voldaan te worden bij het halen van de kat(ten). De overige (onvoorziene) kosten worden verrekend als u de kat komt ophalen. Alle betalingen dienen contant of per bankoverschrijving te geschieden (geen bancontact aanwezig).
  • - De prijs wordt berekend op basis van de aantal nachten dat de kat in kattenhotel "Poes Poes" verblijft. Alle gereserveerde nachten zullen aangerekend worden,ook als de kat vroeger wordt opgehaald.
  • - De kat gaat terug mee met de eigenaar na volledige betaling van de verschuldigde som.
  • - Indien de kat(ten) niet terug opgehaald wordt/worden, blijft de volledige verblijfkost verschuldigd door de eigenaar. Niet opgehaalde dieren worden naar het dierenasiel gebracht. Eventuele afstandskosten die aan het asiel betaald dienen te worden, zijn voor rekening van de eigenaar van de kat(ten).

Om een plaatsje in het kattenhotel te reserveren, kan u hier het.PDF-RESERVATIEFORMULIER of het.WORD-RESERVATIEFORMULIER downloaden.Gelieve 1 formulier per kat in te vullen en door te sturen naar sonja.thijs2@gmail.com

Na ontvangst van het reservatieformulier beantwoord ik u zo snel mogelijk. Mocht u nog bijkomende vragen hebben, aarzel dan niet om die bij uw mail te vermelden of om telefonisch contact op te nemen.

 

Nuttige informatie

Wijzigingen

U kunt een reservering kosteloos wijzigen tot 4 weken voor de opgegeven aankomstdatum.
Dan moet deze wijziging wel geheel of gedeeltelijk binnen de oorspronkelijke aantal reserveringsdagen vallen.

Annuleren

Mocht uw vakantie komen te vervallen, kunt u kosteloos uw reservering annuleren wanneer deze annulering uiterlijk twee weken voor de vakantieperiode van uw kat bij ons wordt gemeld.
Annuleert u in de twee weken voordat u kat bij ons komt logeren, brengen wij 50% van het volledige bedrag van de periode bij u in rekening.

Wij moeten dit doen omdat wij een plekje vrij houden voor uw kat en ‘nee’ moeten verkopen tegen andere eigenaars die graag hun kat bij ons willen laten logeren.


NUTTIGE LINKS

DAP DE LEEMPUTTEN